Tonijndip

Gepubliceerd op 10 november 2019 om 17:19

De meeste aperitiefsessies zijn niet aan mij besteed: over het algemeen valt er weinig of niets te rapen wat voldoet aan de strenge eisen van mijn dieet, en als er al eens wat is dan dippen mensen steevast hun gluten-producten er toch weer in... Dus blijf ik er meestal verstandig ver van weg zodat tekst en uitleg (en frustraties) gespaard kunnen worden.

Echter wanneer het mijn beurt is om te trakteren met spijs en drank, dan vind ik het zalig om uit te pakken met eigen gemaakte crackers en dipjes, in verschillende stijlen. Zalig, al die kleuren, geuren en smaken!  Deze keer aperitief ook ik mijn buikje vol! Jij ook?


Ingrediënten

1 grote pot

  • 120g tonijn (in eigen nat, uit blik - uitgelekt)
  • 10g kappertjes
  • 2el Violife Creamy Original
  • 2el kokosmelk
  • 1el mosterd
  • Peper en zout naar smaak

 

Optioneel voor de afwerking:

  • Takje koriander

 

 

 

Voorbereiding

  1. Laat indien nodig de tonijn uitlekken.

 

Bereiding

  1. Mix alle ingrediënten in een grote pot.

  2. Werk eventueel af met de het takje koriander.

  3. Klaar! :-)

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.